Asiakkaaksi

kontti

Vyyhti Helsingin tekijät ovat asiantuntijoita mm. yritysvastuussa, liiketoiminnan kehittämisessä ja yhteiskunnallisissa kokeiluissa. Työtapamme perustuu pitkälti yhteiskehittämisen menetelmiin sekä tutkimus- ja selvitystyöhön käytännönläheisellä otteella. Ole meihin yhteydessä esimerkiksi seuraaviin aiheisiin liittyen:

  • Nopeiden kokeilujen suunnittelu (yhteiskunnalliset kokeilut sekä liiketoimintakokeilut)
  • Ymmärrys startup-yhteistyön mahdollisuuksista liiketoimintasi kehittämiseen
  • Erilaisten toimijoiden osallistaminen rakennetun ympäristön hankkeissa
  • Strategisen vastuullisuuden kehittämisen ja viestintä

Viime aikoina olemme Vyyhdin projekteina järjestäneet erilaisia yhteiskehittämistyöpajoja mm. nopeiden kokeilujen toteuttamisesta sekä yritysideoiden kehittämisestä Helsinki Think Companyn bootcamp-ohjelmissa. Helsinki Think Companyn yhteisö on tukenut Vyyhtiä tarinamme alusta saakka, ja siksi onkin ollut erityisen hienoa päästä tukemaan seuraavan sukupolven nuoria yrittäjiä oman osaamisemme avulla.

Vyyhti Helsinki on tekijöilleen inspiroiva sivuprojekti ja kanava toteuttaa kiinnostavia lyhyitä työtehtäviä. Tällä hetkellä vaikutamme päätoimisesti yritysvastuun parissa Cityconilla, tutkimus- ja konsultointitehtävissä Demos Helsingillä sekä koordinoimassa yrittäjyysprojekteja Helsingin yliopistolla.