Vyyhdin tarina

Tarina

Osuuskunta Vyyhdin tarina alkoi keväällä 2014 yliopiston projektikurssilta. Neljä eri alojen opiskelijaa päätyi tekemään rakennusalaan liittyvää kurssityötä yhdessä. Työskentely kiinnostavan projektin parissa imaisi porukan mukaansa, ja opiskelijoista hitsautui oikea tiimi. Yhdessä tekeminen tuntui luontevalta, hauskalta ja koukuttavalta.

Kurssin jälkeen tiimimme etsi uusia haasteita ja osallistuimme kansainväliseen Sustainergies Cup -ideakilpailuun, jossa yhteistyökumppani NCC antoi haasteeksi ajatella uudella tavalla mitä rakennustyömaat voisivat olla. Ehdotuksemme “Articipation” voitti kilpailun. Articipation-konsepti on Vyyhdin ensimmäinen valmis tuote.

Kilpailun jälkeen veimme tekemisemme uudelle tasolle perustamalla oman yrityksen. Vyyhti Helsinki on ajatushautomo, joka ajattelee tuttuja asioita toisin. Osaamme katsoa itsestäänselvyyksiä uudesta näkökulmasta. Olemme kiinnostuneita erityisesti ympäristöön, vastuullisuuteen ja ihmisten osallistamiseen liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista.

Me kysymme tyhmiä kysymyksiä, kyseenalaistamme ja tuuletamme näkemyksiä. Kehitämme uusia toimintatapoja ja ideoita, jotka luovat jaettua arvoa niin yhteistyökumppanille, ympäristölle kuin yhteiskunnallekin.

ncc
Kuva: Erik Mårtensson/ NCC