Vyyhti Helsingin kuulumisia

ben-neale-241160

Mitä sille teidän osuuskunnalle kuuluu? Meiltä kysytään tätä usein, kun tapaamme vanhoja tuttuja pienen tauon jälkeen. Vyyhdille ja vyyhtiläisille kuuluu oikein hyvää, kiitos kysymästä! Tällä hetkellä vaikutamme päätoimisesti yritysvastuun parissa Cityconilla, tutkimushommissa Demos Helsingillä sekä koordinoimassa yrittäjyysprojekteja Helsingin yliopistolla. Lisäksi vyyhtiläiset viimeistelevät opintojaan gradujen parissa puurtaen.

Vyyhti Helsinki on tällä hetkellä tekijöilleen inspiroiva sivuprojekti ja kanava toteuttaa kiinnostavia lyhyitä työkeikkoja. Tänä vuonna olemme muun muassa vetäneet yhteiskehittämistyöpajoja Helsinki Think Companyn bootcamp-ohjelmissa. Työpajoissa on syvennytty nopeiden kokeilujen käytännön suunnitteluun sekä bisnesideoiden jatkojalostamiseen lean canvas -työkalun avulla.

Työpajojen vetäminen seuraavan sukupolven yrittäjille ja ongelmanratkaisijoille on antoisaa puuhaa. Päivätyöstä poikkeavat sivuprojektit ovat mahtava tapa päästä hyödyntämään omaa osaamistaan laajemmin ja myös itse oppia uutta. Lisäksi vyyhtiläisistä on vain yksinkertaisesti hauskaa tehdä yhdessä töitä.

Täällä siis ollaan! Terveisiä tulevaisuuden työelämästä: välillä asiantuntemusta kerrytetään palkkatöissä, välillä yrittäjänä ja toisinaan opiskellaan vähän lisää. Vyyhti on edelleen valmis tarjoamaan palveluitaan niistä kiinnostuneille. Tavataan ja ollaan yhteydessä!

Inspiroivaa syksyä toivottavat

Meeri, Tyyra, Lari & Wille