Vyyhti Helsinki aloittaa yhteistyön YIT:n kanssa

konepaja

Vyyhti Helsinki aloittaa työskentelyn rakennusyhtiö YIT:n kehittämän YIT Plus -kotiportaalin parissa. Tehtävänämme on kehittää YIT:n asukasviestintää ja edistää YIT Plus -portaalin käyttöä Pasilan Konepajan pilottialueella. Kartoitamme kesän aikana Konepajan asukkaiden tarpeita ja toiveita YIT Plus -portaalin ja asuinalueen kehittämisen suhteen. Lisäksi kokeilemme YIT:n kanssa uudenlaisia ratkaisuja, jotka tekevät asuinalueesta houkuttelevamman ja viihtyisämmän.

Aleksis Kiven kadun ja Teollisuuskadun välille rakentuva Konepajan asuinalue on oiva esimerkki Helsingin uudisrakentamisen arjesta: osa asunnoista on jo valmiina ja asukkaat ovat muuttaneet uusiin koteihinsa, kun taas osa alueesta on vasta rakenteilla. Asukkaiden jokapäiväinen elämä on lähellä rakennustyömaita, joten alueen viihtyisyyteen ja toimivuuteen panostaminen hyödyttää monia.

Sustainergies Cup -ideakilpailu voimisti kiinnostustamme rakennusalan ja asumisen kehittämistä kohtaan. Projektissamme YIT:n kanssa pääsemme jatkamaan työskentelyä samojen teemojen parissa, sekä kokeilemaan Articipation-kilpailutyömme ideoita käytännössä.

Lisätiedot projektista: Tyyra Linko, tyyra@vyyhtihelsinki.fi